Vooraankondiging Collecte Oranjefonds 2017

 

Collectanten gezocht!
Wij doen voor de derde keer mee aan de Oranje Fonds Collecte. De collecte vindt plaats van 6 juni tot 10 juni 2017.
De helft van de opbrengst is voor Dogs Make a Difference. Wij collecteren in Galgenveld in Nijmegen. Heeft u een paar uurtjes tijd? Laat het ons weten met een berichtje naar: info@dogsmakeadifference.org of bel 06-49103172
Alvast veel dank.

 

Aankondiging workshop ‘Omgaan met de hond tijdens DMD bezoeken’

Op dinsdag 15 november 2016 wordt de workshop ‘Omgaan met de hond tijdens DMD bezoeken’ door stichting Dogs Make a Difference (DMD) aangeboden. In deze workshop leer hoe je het beste met je hond kan omgaan en waar je op moet letten als je op (huis)bezoek gaat. DMD vrijwilligers en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Deze workshop wordt door Karin Kwakernaat (hondendeskundige) gegeven.

Locatie:

Wijkcentrum Titus Brandsma

Tweede Oude Hesenslaan 386 Nijmegen

Tijd: 19.30 – 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)

Aanmelden via: info@dogsmakeadifference.org of 06-49103172.

Vicky banier

Beloningsbeleid: Dogs Make a Difference

Beloningsbeleid: Dogs Make a Difference (DMD) is een vrijwilligersorganisatie. De vrijwilligers en de functionarissen van de organisatie werken ook vrijwillig. Reiskosten worden betaald aan de vrijwilligers voor reizen buiten Nijmegen. Daarvoor moeten ze een declaratie indienen. Bij veel organisaties worden de reiskosten door de zorgorganisatie zelf betaald. De wens bestaat om de kosten voor de coördinatie van alle werkzaamheden van DMD op termijn te belonen, bijvoorbeeld op declaratiebasis via subsidiëring van projecten.

Kerst-café

Zaterdag 12 december 2015 – Kerst-café.

Van 15.00 – 17.00 uur: kerst-café .

Programma

  • Evelien Kroon zal een presentatie geven over haar afstudeeronderzoek: “Gezocht: Betrokken vrijwilliger M/V” Een onderzoek naar de organizational commitment van de vrijwilligers bij stichting Dogs Make a Difference. 
  • Wisseling van ervaringen
  • Borrelen in het café van de Ark van Oost

Locatie:Wijkcentrum Ark van Oost. Adres: Cipresstraat 154 Nijmegen. Kamer 3.1

Je bent van harte welkom. Meld je aan via: info@dogsmakeadifference.org of 06-49103172.

Collectanten gezocht!

Collectanten gezocht! Wij doen mee aan de Oranje Fonds Collecte. De collecte vindt plaats in de week rond Koningsdag, van 27 april t/m 2 mei.
De helft van de opbrengst is voor Dogs Make a Difference. Wij collecteren in Hazenkamp in Nijmegen. Heeft u een paar uurtjes tijd? Laat het ons weten met een berichtje of bel 06-49103172. Alvast veel dank.